Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a masszázs egy szeretet teljes gondoskodás. A pácienst egész emberként tekintjük, fizikai, érzelmi, mentális állapotával együtt. Az emberi test rendszere olyan, mint egy finom hangszer, meg kell tanulni rajta játszani, érezni az elváltozásokat és megérezni mire van szüksége a gyógyuláshoz. Stúdiónk szakképzett masszőrjei ebben segítenek, hisz számos területen képzettek, jártasak a svéd masszázs, valamint a keleti masszázs fajták területein is.

A keleti masszázsokról tudható, hogy a test energetikai hálózatát, energiaáramlását figyelembe véve főleg pontnyomásos módszerrel dolgoznak. A meridiánok (energiacsatornák) mentén végzett masszázs oldja az ott lévő blokkokat, segíti az energiaáramlást a test különböző részein, szerveiben. Néhány masszőrünk tanult különböző energiagyógyítási formákat is, illetve olyan új kezelési módszereket, amelynek az alapja szintén az energiarendszer blokkoldása, harmonizálása.

Svéd masszázs néven ma Európában az 5 fogásnemből kialakított technika terjedt el, amelyhez még a passzív kimozgatás társul. Ezt a masszázst használják frissítő masszázsként, illetve a gyógy masszázsnak is ez az alapja. Valamennyi kezelési forma a testi-lelki egészség visszaállítását, jól létet, és a stressz mentes, szorongásmentes lelkiállapot elérését szolgálja..