exclusive szolgáltatásokkal jelentkezik

A Reforma Masszázs Stúdió exclusive szolgáltatásokkal jelentkezik és az egészségmegőrzésre fókuszál – test és lélek egységére. Több mint harminc kezeléssel hat masszőr fogadja a vendégeket és számos kuriózumot kínál. Ezek között mézes masszázs, lágy csontkovácsolás, kristály és szárazkefe masszázs, holisting pulsing, test- és fülgyertya kezelés, kinezio tape, shiatsu kezelés, köpölyözés és más különlegességek is vannak. Egyedi, hogy a kismamákra és a gyerekekre is figyel a ReForma külön kínálattal.

mindenhol természetes anyagok

 A stúdió kiemelkedik bőséges szolgáltatási palettája mellett egyedi környezetével is. Mindenhol természetes anyagok jelennek meg, fa, kő, ásványok. A relaxációt pedig a csillagos égbolt megjelenítése segíti különleges csillagjegyekkel. Fontos, hogy csak természetes olajokkal, hidegen sajtolt készítményekkel dolgozik a ReForma stábja, melyek a leghatékonyabb megoldásokat kínálják a bőr ápolására és a kezelések kiegészítésére.

pihenésre legalkalmasabb környezetben

A stúdió zárt udvarában finn szauna segíti a feltöltődést és kapcsolódó szolgáltatás a bőrbarát infra slim, wellness hatású szolárium színes csövekkel. A barátságos környezetben a hatékony megújulás jegyében gyógynövények sorakoznak a zöld szigeteken és szálláslehetőséget is ajánl az utazók számára a vállalkozás. A ReForma Apartmanok luxus kikapcsolódást kínálnak. Két és négyszemélyes szálláshelyek tágas, jól felszerelt amerikai konyhás, fürdőszobás, mosókonyhás megoldások a pihenésre legalkalmasabb környezetben a 37-es főúttól néhány méterre parkolási lehetőséggel.

egészség és szépség harmóniája

A komplexumot a pandémia hívta életre, azzal a céllal, hogy az egészségre figyelést, a hétköznapok kiegyensúlyozottságát segítse és lehetőséget kínáljon a feltöltődésre, egészség és szépség harmóniáját erősítse.