A kikapcsolódás luxusa

A ReForma Apartmanok luxus kikapcsolódást kínálnak. Két és négyszemélyes szálláshelyek tágas, jól felszerelt amerikai konyhás, fürdőszobás, mosókonyhás megoldások a pihenésre legalkalmasabb környezetben a 37-es főúttól néhány méterre parkolási lehetőséggel.

Feltöltődés az egészség jegyében

A komplexumot a pandémia hívta életre, azzal a céllal, hogy az egészségre figyelést, a hétköznapok kiegyensúlyozottságát segítse és lehetőséget kínáljon a feltöltődésre, egészség és szépség harmóniáját erősítse.

Harmonikus színek, finom megoldások

A kifogástalanul felszerelt aparmanok a luxus kényelmét kínálják. A berendezés, a textilek és dekortárgyak egyaránt finom színeikkel árasztanak nyugalmat. Fehérek, a bézs árnyalatai, a púder kellemes hatása az elegancia biztosítéka. Akik pedig ingergazdagabb környezetre vágynak, egy kellenes lila akác alagútban ébredhetnek, a nyár bódító izgalmával a hálószobában. 

Komplex szolgáltatás egy helyen

A stúdió zárt udvarában finn szauna segíti a feltöltődést és kapcsolódó szolgáltatás a bőrbarát infra slim, bőrbarát wellness hatású szolárium. A barátságos környezetben a hatékony megújulás jegyében gyógynövények sorakoznak a zöld szigeteken, hogy minden az egészséges relaxációt támogassa.